De keuze van uw koffiebonen is één van de belangrijkste ingrediënten voor een optimaal kopje koffie. Buscaglione werd groot als huisleverancier aan het Vaticaan en staat al jaren bovenaan in de Misset Horeca Koffie Top 100.
DE DERDE STAP:
De beste koffie ontstaat alleen wanneer koffiebonen, koffiemachine, onderhoud en afstelling met elkaar in harmonie zijn.
Iedere afzonderlijke factor is smaakbepalend.
BARISTA AFSTELLING:
De barista’s van PerTazza zorgen ervoor dat de automaat perfect is afgesteld op de bonen van Buscaglione.
Als klant van PerTazza krijgt u een persoonlijke barista die ervoor zorgt dat u altijd geniet van een uitmuntende koffiebeleving.
MAALGRAAD & TEMPERATUUR
Grammage, fijnheid, manier van aandrukken en de druk waarmee het water door de koffie gestuurd wordt hebben allemaal invloed op de doorlooptijd en beïnvloeden de smaak van de koffie.
De optimale maalgraad is afhankelijk van de soort koffie maar gebeurt altijd vlak voor bereiding. 91 graden is de perfecte temperatuur om aroma’s uit de koffie te krijgen.
Uw persoonlijke barista zorgt ervoor dat alle elementen zijn afgesteld voor een optimaal resultaat in uw kopje: La Resa in Tazza.